Ülkemizi ve dünyayı saran COVID-19 salgını, bir çok konularda olduğu gibi Kulübümüzü ve Kulübümüz kongresinin de ertelenmesine gerekçe olmuştur.

Yeniköy Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda “Zeki, Çevik, Ahlaklı”, hoşgörü, arkadaşlık ve takım ruhunu benimsemiş, sorumluluk alabilen, özgüveni yerinde, ülkesini ve bayrağını seven sporcular yetiştirmektir.

Yeniköy Spor Kulübü TV
Haber & Duyurular
Voleybol

Filenin Sultanları, zorlu maçta rakibini set vermeden 3-0 devirerek 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etti!

Detaylar
Duyuru

Yeniköy Spor Kulübümüzün resmi YouTube kanalı açıldı. Maçlardan ve idmanlardan görüntüler için abone olmayı unutmayın.

Detaylar
Süper Amatör 6. Grup Puantaj

Süper Amatör Lig güncel Puantaj sonuçlarını web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Detaylar
En Golcü Takım YSK!

6. Grupta oynayan Yeniköy Spor Kulübü, Süper Amatör Lig'deki takımlar arasından 57 gol ile 'En Golcü Takım' ünvanını sahip.

🙂

Spor kulübü olmak kolay şey değildir aslında, spor kulübünün ne demek olduğunu bilenler için. Ve tabii yönetici olmak da kolay şey değildir aslında; aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirmenin telaşında olanlar için. Bizce iyi bir spor kulübü ve yöneticisi olabilmenin ilk şartıdır sorumluluğunun bilincinde olmak. Ve tabii sorumluluğu: salt sporcu transfer etmek ya da tesis yapmak veya ne olursa olsun maç kazanmak olarak görmemek. Hiçbir kulüp, hiçbir yönetici, hiçbir sporsever, spor insanı ve hiçbir sporcu sosyal sorumluluğu hiçe sayamaz, saymamalıdır. Amaç sıralamasında sonlara koyamaz, koymamalıdır. En etkili sivil toplum örgütlerinden biri oluşunu görmezden gelemez, gelmemelidir. Hep böyle yaptık tarifimizi. Hedeflerimizi koyarken hep bu tanımdan yola çıktık yıllardır. Amatördük; kermes yaptık, fidan diktik, tiyatro, sinema günleri düzenledik, atık kağıt topladık. Sporcularımıza forma alacak paramız, para kazanacak tesisimiz yoktu; göz taraması yaptık. Maç kaybettik; diş taraması, sünnet şöleni yaptık. Maç kazandık; engelli arabası dağıttık. Bir semt kulübü olarak voleybol takımımızı 1. Lig’e yükselttik; Fenerbahçe ile, Arçelik ile karşılaştık; kalp taraması yaptık. Futbol takımımızı 3. Lig’e çıkardık; kan bağışı kampanyası düzenledik. Ücretsiz basketbol okulu yaptık, yüzlerce öğrenciye basketbol eğitimi verdik, veriyoruz. Tüm faaliyetlerimize üzerlerine yenilerini de koyarak devam ediyoruz. 1990 yılında 6 kişiyle yaptığımız yönetim kurulu toplantılarını şimdi 30 kişiyle yapabiliyorsak, 20-30 kişiyle düzenlediğimiz genel kurulları 200’lere vardırabildiysek, ne mutlu bize. Demek ki hem spor kulübünün, hem spor kulübü yöneticiliğinin hem de camia, taraftar olmanın tarifini doğru yapmışız bunca yıldır. Ve bu bilinçle; yüzlerce sporcu yetiştiriyoruz, her gün yeni bir taraftar, yeni bir omuz kazanıyoruz. Her gün biraz daha güçleniyoruz ve herkesi toplumu ilgilendiren konular çevresinde elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince birlik olmaya davet ediyor, kenetlenmeye çalışıyoruz. Bu sorumluluk duygusu ve güçle; gençlerimizi kazanacak, onları kötü uğraşlardan, alışkanlıklardan ve ortamlardan kurtaracak her taşın altına elimizi sokmaya hazırız. Desteğiniz bizi daha güçlü yapacaktır.

Futbol, Voleybol ve Badminton.

Web sitemiz üzerinden ve sosyal medyadan sosyal etkinliklerimizi takip edebilirsiniz.